Velkommen til udlåndværktøjer KUN Sundbystræde !

Jeg har et hav af, både elektrisk/trykluft, men også almindeligt håndværktøj som jeg gerne låner ud til beboerene her i Sundbystræde. Jeg er jo automekaniker af uddannelse, så en stor del af mit værktøj egner sig også til bilreperationer. Herunder en delvis fortegnelse, i hvert fald, af de elektriske maskiner/værktøjer. Jeg bliver aldrig færdig hvis jeg skal beskrive alt håndværktøjet i detaljer. Har du brug for at låne noget, ja, så kontakt mig endelig før du går i byen og køber noget som du

måske kun får brug for en' gang ! Billederne er eksempler, sådan forstået at de viste værktøjer/maskiner ikke nødvendigvis er svarende til dem jeg har.

Stor borhammer med tre meget lange betonbor. Kan nå igennem de fleste vægge.

Stor kapsav (skal stå på bord) som kan skære i mange vinkler i lige fra regler' til små tynde lister.

Rystepudser. Et rigtig godt værktøj til alverdens slibning af bordplader, vægge, bil, og meget andet. Ligesom til de andre maskiner må man selv anskaffe slibepapir.

Almindelig håndstiksav. Kan bruges til mange forskellige materialer, alt efter hvilken klinge man monterer

125 mm. akku-vinkelsliber som kan bruges overalt. Den kan, også som savene, bruges i/på mange forskellige materialer alt efter slibe/skæreskive. Anskaffelse/køb af de rigtige skiver må man selv afholde. Er selvfølgelig gerne med på råd.

Akku. bore/skruemanskine med to batterier og lader. Moment & boreindstilling. Et meget universalt og uundværligt stykke værktøj til rigtigt mange opgaver.

Stor håndholdt rundsav. God til plader i forskellige materialer. Den har en temmelig grov klinge, så skærer man "pæne plader" skal man lige passe på hvilken side man skærer fra. Altid den pæne side nedad.

Man skal lige holde sig for øje at det beskyttelsesudstyr som er nødvendigt under brug af de fleste maskiner her IKKE er noget jeg udlåner. Det udstyr må man selv sørge for, men det er da også til overkommelige priser. De, klinger, skiver masker, briller, bor mm. kan købes billigt, enten hos Harald Nyborg, eller i Jem & Fix. Glem ikke at benytte det.

Alt brug af maskinerne er selvfølgelig på EGET ansvar !

Er man i tvivl om noget, ja, så spørg løs !

Trykluftværktøjet er ikke med her fordi det

måske er mindre relevant. Forlængerledninger/kabeltromle/luftslanger er der naturligvis også mulighed for at låne

Eksempler på billige slibeartikler fra Harald Nyborg.

Klik i logoet herunder for priser mm:

Kontaktmuligheder

Carsten Sørensen:

Mobil: 21267448

Mail:   cs@jbr.dk

Sundbystræde 26-2.

Eksempler på billigt beskyttelsesudstyr fra Harald Nyborg. Klik i logoet her for priser mm:

Eksempler på billige slibeskiver fra Harald Nyborg.

Klik i logoet her for priser & sortiment mm:

Eksempler på billige bor fra Harald Nyborg mm. Klik i logoet her for priser & sortiment:


Hej alle sammen ! Først vil jeg lige benytte lejligheden til at ønske Jer et rigtigt godt nytår. Nu, i dag, har vi jo fået etårsgennemgang. I den forbindelse spurgte vi dels om hvordan man kunne rengøre altanen for "grønalger", og ligesådan med hvad. Vi ville jo ikke så gerne være årsag til at der sker noget med de materialer som disse er bygget af, men da heller ikke generer underboen/boerne med plask af alskens kemikalier. Her fik vi et entydigt svar, brug RODALON til udendørs brug. Det er en væske som man kan påføre med en gulvskrubbe, svamp, eller andet værktøj til rengøring. Fidusen ved det er at man ikke behøver at bruge ret meget, og det er jo godt, også for dem der bor nedenunder. Man siger at når først det er påført, måske skrubbet lidt i krogene, ja, så klarer naturen resten selv. Det bliver, simpelt hen, renset færdig af naturen (regn), og hvis det ikke regner kan man selvfølgelig godt skylle det af, f.eks. med en vandkande. Skulle det blive nødvendigt er det jo nok en god ide' at advare dem nedenunder. Jeg har fundet RODALON-Ude i Silvan, som det billigste her i området. Det kan selvfølgelig også købes online, men her skal man være meget opmærksom på leveringsomkostningerne. Jeg indsætter et billede med to eksempler her. Vær lige opmærksom på at den 5 liter dunk er brugsklar, mens 1 literflasken skal fortyndes.

Man kan blot klikke i dunkene, her ved siden af, for at se mere hos SILVAN.


Jeg ved ikke om man kan blive enige om at prøve at købe det sammen, og måske, på den måde at opnå lidt rabat, men det kan vi jo ta' en snak om.

Ha' en god aften/dag !

Ret til ændringer forbeholdes. Siden er sidst redigeret

den 6. Januar 2023

Se Sundklubbens side ved at klikke HER

Vær opmærksom på at der SKAL bruges de foreskrevne værnemidler ved brug af stoffet !