Velkommen til tilbehør sælges

Det skal lige fremhæves her at jeg ikke sender delene på denne side uden forudgående aftale. Da dette ikke er en netbutik er man nødt til at kontakte mig omkring hvordan vi handler. Jeg tager selvfølgelig mod mobilepay. Kontooverførsel er også en mulighed. Der vil løbende komme "nye, brugte, og ikke brugte" varer på hylderne.

De første ting handler om netværksudstyr.

Klik "end" for at komme til bunden af siden

_____________________________________________________________________________

Denne D-Link-DAP-1325 netværksforstærker kan hjælpe dig med at få rækkevidden på dit Wifi helt ud i krogene i din bolig

Den er helt ny og ubrugt. prisen ligger lige omkring 270,- Kr.  almindelig handel, min pris er kun 100,- Kr.

_____________________________________________________________________________

Priser fremgår af listen herover.

Med alle disse enheder kan man komme på internettet. De fire til venstre er, som det kan ses, alle USB enheder, og de bruges fortrinsvis i stationære computere som normalt ikke har indbygget

trådløst netværkskort.

De to enheder til højre (Mauma Ryoko) udgør det faktisk som en Wifirouter. Det vil sige at man kan bruge den overalt, også i fly. Derved sikre man også at man ikke får virus ved at bruge de gratis internetforbindelser som findes mange steder, så som hoteller, lufthavne, cafeer, og mange andre steder. Der kan godt være flere computere tilkoblet på samme netværk. For alle disse enheder gælder selvfølgelig at man skal bruge et SIM kort til mobilt bredbånd.

De er alle brugte, men for dem gælder også at de alle virker perfekt, og kun bliver solgt fordi jeg midlertidigt har boet et sted uden antenne, og internetinstallation.

_____________________________________________________________________________

Jeg har mange flere ting til salg, så som mus, tastature, skærme, laptops, desktops o.m.a. Dette kommer på løbende efterhånden jeg får fundet det frem og taget nogle billeder. Man er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig for at høre hvad jeg har på lager.

Klik "home" for at komme til toppen af siden